Menu Sluiten

Mogelijkheden

Individuen of kleine groepen zijn altijd van harte welkom om binnen te lopen in het Huis van Verhalen. Op maandag- en donderdagochtend kan men u te woord staan met informatie en inlichtingen over onze rondleidingen en presentaties. Op dinsdag- tot en met vrijdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur zijn er twee gastvrouwen/gastheren aanwezig om uw vragen te beantwoorden of om een rondleiding te boeken.

Voor groepen die uitgebreidere informatie willen over het Huis van Verhalen, maar voor wie het niet mogelijk is om de rondleiding door de wijk te volgen, verzorgen de ambassadeurs een presentatie in het Huis van Verhalen of in één van de andere ruimtes in Prismare (afhankelijk van de grootte van de groep).

Aan de hand van foto’s en/of een presentatie wordt het verhaal van Roombeek en het Huis van Verhalen verteld. Deze presentatie kan gecombineerd worden met een sterk verkorte rondleiding, bijvoorbeeld alleen een wandeling naar het vuurwerkmonument.

Bijzonderheden

  • Presentatie in het Huis van Verhalen (of in nevenruimte) op aanvraag: de gehele week

  • Wij kunnen op verzoek presentaties verzorgen in het Nederlands, Duits en Engels

  • Voor groepen tot 15 personen kunnen we u ontvangen, eventueel met koffie/thee (bij de prijs inbegrepen) in het Huis van Verhalen. Plak cake € 0,50 per persoon en plak krentenwegge of stukje appeltaart € 1,50 per persoon. Restauratieve voorzieningen voor grotere groepen zijn volop aanwezig vlakbij het Huis van Verhalen (neem contact met ons op voor meer informatie).

Het is mogelijk om de presentatie te combineren met een (sterk) verkorte versie van de rondleiding.
Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.
Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen en mogelijkheden. Betrokkenheid bij de groepen die ons bezoeken vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee!

Presentatie op locatie (elders in Enschede of in de regio)

Graag verzorgen de ambassadeurs een presentatie over het Huis van Verhalen op locatie. Aan de hand van foto’s en/of onze  presentatie wordt het verhaal van Roombeek en het Huis van Verhalen verteld. Dit is een manier om een indruk te krijgen van deze bijzondere wijk en dit bijzondere huis, als het niet mogelijk is om Roombeek en het Huis van Verhalen zelf te bezoeken.

Bijzonderheden van deze presentaties:  

Presentatie op locatie (elders in de stad of in de regio) op aanvraag: de gehele week

  • Wij kunnen op verzoek presentaties verzorgen in het Nederlands, Duits en Engels

  • Kosten € 50,00 + reiskosten ambassadeur

Wij zullen natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Betrokkenheid bij de groepen waar wij het verhaal komen vertellen vinden wij belangrijk. Wij denken graag met u mee!

Presentatie aanvragen of meer informatie?

U kunt ons bereiken: